Turinabol Tbol Kuur, Schema, Dosering & Bijwerkingen

Turinabol Tbol Kuur, Schema, Dosering & Bijwerkingen

Testosteron bijwerkingen Turinabol onderdrukt de natuurlijke aanmaak van testosteron in het menselijk lichaam en dient gebruikt te worden in combinatie met niet-lichaamseigen testosteron. Mannen die Turinabol zonder niet-lichaamseigen testosteron gebruiken, lopen het risico om een aandoening te verkrijgen die gerelateerd is aan een laag testosteron niveau. De symptomen daarvan zijn veelzijdig en kunnen variëren van fysiek, mentaal tot seksueel gerelateerd. Alhoewel de fysieke symptomen zelden voorkomen tijdens steroïden gebruik zijn de andere twee vaak voorkomende bijwerkingen.

Overmatig drinken veroorzaakt extra stress voor de lever en doet de kans op schade exponentieel toenemen. Het is in het algemeen genomen het beste om in zijn geheel niet te drinken. Veel medicijnen die zonder recept verkocht worden zijn sterk hepatotoxisch en het gebruik dient daarom beperkt te worden tot het hoognodige.

Heb ik een recept nodig om Turinabol te kopen?

Daarnaast is het verstandig om een cholesterolantioxidant te overwegen en zoveel mogelijk cardiovasculaire oefeningen op te nemen in je routine. Als dergelijke symptomen zich voordoen, houdt dan gelijk op met het gebruik en ze verdwijnen. 5-alpha-reductaseremmers zullen weinig effect hebben op de androgeniciteit van deze steroïde aangezien het niet sterk wordt gemetaboliseerd met het 5-alpha-reductase-enzym.

  • Mocht je later willen dat we iets veranderen, stuur ons dan een mail of gebruik het contactformulier.
  • Door Turinabol te gebruiken met andere anabolen mag je je verwachten aan betere resultaten zonder de dosis te hoeven verhogen omdat ze op die manier efficiënter werken door de binding met SHBG.
  • Voor vrouwen mag de dagelijkse dosis niet hoger zijn dan 10 mg.
  • Dat betekent een groter vermogen om zuurstof naar de spieren te transporteren waardoor je uithoudingsvermogen toeneemt.

Momenteel blijft de verkoop verboden vanwege de gezondheidseffecten op de gezondheid, maar u kunt het discreet kopen op onze site. Hoewel een PCT-plan herstel bevordert, zal het u niet vanzelf weer normaal maken. Er is geen Post Cycle Therapy-plan waar wij van weten die dit kan. Daarom wordt het de meeste mannen aangeraden te starten met een Post Cycle Therapy-plan en deze te implementeren direct na het stoppen met de steroïden. Overmatige drank consumptie zal je lever onnodige belasten waarmee de kans op schade onnodige zal vergoten.

Bijwerkingen

Als je een beginner bent, dan kun je het beste beginnen met de laagste dosering van 15mg per dag. Vrouwelijke gebruikers zullen daarentegen geen last hebben van de androgene bijwerkingen van het toedienen van Turinabol. Maar dit is op voorwaarde dat hun inname niet hoger is dan gemiddeld 10 mg per dag. Zoals eerder vermeld, Turinabol wordt beschouwd als in de natuur een zeer ‘milde’ anabole steroïde met betrekking tot de bijwerkingen.

  • Stikstof is van belang bij het behouden van een gunstigere anabole toestand in het lichaam.
  • Er is ook gemeld dat Turinabol cardiovasculaire problemen veroorzaakt.
  • We weten echter heel goed dat de daling van de testosteronniveaus gebruikers verplicht om testosteron aan te vullen na de cyclus, of zelfs eerder.
  • Er bestaat geen twijfel over dat deze steroïde atleten zoals duursporters ten goede komt.
  • Maar velen zullen zelfs vinden dat 4 weken het effectiefst is om de risico’s op bijwerkingen te minimaliseren.

Maak je geen zorgen, we hebben voor jou een uitstekende recensie van Turinabol. U leert alles wat u zou willen weten over Turinabol van deze goed onderzochte Turinabol beoordeling. Tot slot, matige doses vormen geen substantieel risico voor mensen met een gezonde en jonge lever. Hoge doseringen gedurende een langere periode kunnen echter https://fratec.com.br/cytomel-hoe-dit-medicijn-op-de-juiste-manier-in-te/ enige medische aandacht vereisen. Tbol is in 1962 ontwikkeld en op de markt gebracht door het laboratorium Jenapharm (gevestigd in het toenmalige Oost-Duitsland). Turinabol had de voorkeur in medische kringen vanwege zijn vermogen om de anabole en androgene effecten te scheiden, waarbij de anabole effecten werden bevoordeeld.

Dit veroorzaakte enorme effecten op de vermannelijking van deze vrouwen. De beste Oost-Duitse sprinters gebruikten ongeveer 2 mg Turinabol per pond lichaamsgewicht per dag. Dit alles binnen dat door de staat bestuurde programma van massale en willekeurige doping. Turinabol (Tbol), waarvan de eigenlijke naam Chlorodehydromethyltestosteron is, is een androgene anabole steroïde.

Daarnaast wordt het aangeraden om niet de combineren met andere C17-aa-steroïde te gebruiken gedurende op zijn minst 6 tot 8 weken na het staken van de orale toediening van Turinabol. Op het moment dat Orale Turinabol tot een einde komt, begint de natuurlijke productie van testosteron weer vanzelf. Natuurlijke niveauszijn in het begin extreem laag en het zal veel tijd kosten om de juiste of gezonde niveaus weer op pijl te krijgen. Turinabol is een C17-aa-anabole steroïde  en daarom hepatotoxisch. Leverenzymwaarden zullen toenemen bij gebruik vanwege de stress die in de lever zal plaatsvinden.

Dit zorgt ook voor hogere igf-1 levels waardoor er meer spiermassa gewonnen zal worden. – Verhoogt het aantal rode bloedcellen Meer rode bloedcellen zorgen direct voor meer eetlust en conditie tijdens de kuur. Het helpt de zuurstofoverdracht te versnellen in uw lichaam, waardoor men een stuk harder kan trainen. Bij turinabol kopen moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk Balkan pharmaceuticals dat we verkopen.

Turinabol Review Conclusie – Onze ervaring en aanbeveling:

Zoals reeds vermeld, is het product hepatotoxisch, dus het zal raadzaam zijn om hepatoprotectors zoals Carsil te nemen tijdens de kuur om de belasting van de lever te verminderen. Turinabol-only bestaat uit 6 tot 8 weken Turinabol met daarna een nakuur van Nolvadex, zie het kuurschema. Met deze kuur pak je droge spiermassa en vergroot je je spierkracht.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *